Ο Πλάνες έφυγε, ο Φαγιάρδο ήρθε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να έχει… μπόλικη Ισπανία για τον ΑΡΗ, με βάση τόσο τη Ρεάλ Μπέτις όσο και άλλες επαφές στη χώρα της Ιβηρικής.

Οι Ανδαλουσιανοί είναι ένα κανάλι που οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την πρόθεση να αξιοποιήσουν, έχοντας… γλυκαθεί από την περίπτωση του Λορέν Μορόν. Οι συνθήκες όμως δεν είναι ακριβώς όπως πέρυσι.

Ο Ραμόν Πλάνες αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο από τη θέση του τεχνικού διευθυντή για χάρη της Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά και Καντέ. Το συμβόλαιό του μάλιστα προβλέπει αμοιβή 8 εκατ. (!) για 3,5 χρόνια!

Το νέο κουμάντο της Μπέτις ονομάζεται Μανού Φαγιάρδο (ο μεσαίος στη φωτό), αναλαμβάνοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή εδώ και λίγους μήνες.

O Φαγιάρδο είναι 39 χρονών και έχει εργαστεί σε Αλκορκόρν, Λεβάντε, Ρασίγκ Σαταντέρ και Ράγιο Βαγιεκάνο μέχρι να καταλήξει το 2023 στην Μπέτις, όντας παράλληλα και γέννημα-θρέμα της Σεβίλης.

Ο ΑΡΗΣ έχει κάποιους παίκτες των Ανδαλουσιανών στη λίστα του και ο Φαγάρδο θα είναι αυτός με τον οποίο θα κληθεί να μιλήσει εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει με κάποιους από αυτούς όπως τον Αλεξ Κογιάδο που απασχολεί σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα