Ο Φαμπιάνο, η αναμονή και το μέτωπο των στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας του ΑΡΗ έχει σε περίοπτη θέση το μέτωπο των στόπερ και την περίπτωση του Φαμπιάνο που θα καθορίσει τις όποιες κινήσεις.

Η ομάδα φυσικά και θέλει να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο αλλά όχι με τις απαιτήσεις τις οποίες αξιώνει στην αγορά, όπου ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά αλλά παραμένει αρκετά δύσκολο, με τον ΑΡΗ να έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό τις διαθέσεις του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση οι “κιτρινόμαυροι” θα κληθούν μέσα στον Ιούνιο να κλείσουν οριστικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το θέμα του Βραζιλιάνου. Και εφόσον αυτός αποχωρήσει οριστικά, να προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία προσθήκη στο κέντρ της άμυνας και με τις απαιτήσεις να είναι συγκεκριμένες. Δηλαδή έναν… μπαλάτο κεντρικό αμυντικό στα στάνταρ που έθεσε ο Φαμπιάνο με την παρουσία του την τελευταία τριετία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ένα ενδεχόμενο που έχει πείσει ήδη στο τραπέζι και γίνεται προεργασία.

Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ είναι οι στόπερ που έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, με τον τελευταίο να έχει και έναν αστερίσκο δίπλα στο όνομά του καθώς δεν αποκλείεται να λογίζεται για τα χαφ και την επόμενη αγωνιστική περιόδο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα