Πάβιτσιτς: Η αύξηση στο… 300% και η μία ασίστ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον Ιανουάριο ο ΑΡΗΣ δεν πέτυχε όλους τους στόχους που είχε θέσει στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων, έχοντας ακόμα… stand bυ τις περιπτώσεις των Κάρλσον και Ματαρίτα.

Η “μαύρη λίστα” της ομάδας είχε αυτούς τους δύο παίκτες αλλά ξεκίνησε με τρία ονόματα καθώς υπήρχε και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

Ο Κροάτης έφυγε δανεικός για τη Διναμό Βουκουρεστίοου, μέχρι το καλοκαίρι, με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο. Και μέχρι στιγμής το κάνει… με το παραπάνω.

Ο 25χρονος μέσος είχε μόλις έξι συμμετοχές και 106 λεπτά στο πρώτο μισό της σεζόν με τον ΑΡΗ. Ηδη όμως στη Ρουμανία έχει προλάβει να ξεπεράσει κατά πολύ αυτά τα νούμερα.

Παρότι μετράει δύο συμμετοχές λιγότερες με τη Ντιναμό (4), ήδη έχει 329 λεπτά συμμετοχής και σε όλα τα παιχνίδια βασικός, καταγράφοντας μάλιστα και μία ασίστ στη νίκη της ομάδας του επί της Φαρούλ χθες.

Ο Πάβιτσιτς βρίσκει στη Ρουμανία τον χρόνο που δεν είχε στον ΑΡΗ και το ιδανικό θα είναι το επόμενο καλοκαίρι οι Ρουμάνοι να επιθυμούν την αγορά του, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΑΡΗ για ακόμα δύο χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα