Πήρε το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη η πεζογέφυρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Συγκινητική κίνηση από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και την ΑΕΚ που την Τετάρτη (26/06) τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου, Μιχάλη Κατσούρη.

Συγκεκριμένα, η πεζογέφυρα που συνδέει την Πλατεία Του Αετού στην OPAP Arena πήρε το όνομα του φιλάθλου της «Ένωσης» που δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς τους, ενώ στα αποκαλυπτήρια των επιγραφών έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η οικογένεια του Μιχάλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Έγινε σήμερα (26/6) στις 10 το πρωί, η επίσημη τελετή της ονομασίας σε «Πεζογέφυρα Μιχάλη Κατσούρη», της πεζογέφυρας που συνδέει την Πλατεία Του Αετού στην OPAP Arena, με το σημείο που τιμάται μόνιμα η μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Μας.

Τα αποκαλυπτήρια των επιγραφών έκανε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Τομπούλογλου, παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη. Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ κ. Ανθή Παπακώστα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Σταμάτης Βούλγαρης και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου κ. Τάσος Τσατάλης.

Το όνομα του Μιχάλη θα είναι πλέον για πάντα άμεσα συνδεδεμένο με τον Ιερό Χώρο του γηπέδου μας».

Προτεινόμενα Άρθρα