Παπαδόπουλος: «Η Εθνική είναι μια οικογένεια» (vid)

από AllAboutARIS

Για το φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα, αλλά και τις εντυπώσεις του από την Εθνική, μίλησε ο υπηρεσιακός Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

Για το ματς με τη Μάλτα: «Νομίζω το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε γιατί πάντα όταν παίζεις με υποδεέστερο αντίπαλο, η συγκέντρωση είναι σε χαμηλότερο επίπεδο οπότε εμείς πρέπει να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν. Να μη χαλαρώσουν καθόλου ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, ο αντίπαλος θα παίζει άμυνα οπότε θα πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε και αυτό το πρέπει να κερδίσουμε το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές και στις προπονήσεις και μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία δείχνουν σε καλή κατάσταση και θα ανταποκριθούν στις συνθήκες του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το ματς».

Για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει: «Η σκέψη μου είναι από την αρχή του παιχνιδιού να γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι αρκετές και στη διάρκεια να χρησιμοποιήσω όσους δεν αγωνίστηκαν, αυτό θα εξαρτηθεί και από το πως θα πηγαίνει το παιχνίδι ώστε να μπορέσω να τους χρησιμοποιήσω όλους».

Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Αυτό το γκρουπ είναι μια οικογένεια, είχε φανεί και με τον κύριο Πογέτ αυτό διέκρινα και εγώ. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, το δείξαμε και με τη Γερμανία παρά το ότι χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Είναι και μια περίοδο δύσκολη για μας, κάποιοι είχαν σταματήσει κι επανήλθαν στις προπονήσεις. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ εμού και των συνεργατών μου με τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι έχει μέλλον αυτή η ομάδα και θα μπορεί να έχει διακρίσεις. Αυτό που μένει είναι να κερδίσουμε τη Μάλτα, να πάνε διακοπές και να ξεκινήσουν προετοιμασία με τις ομάδες τους».

 

Προτεινόμενα Άρθρα