“Περήφανοι για την πορεία μας, μπορούσαμε όμως και πιο ψηλά!”

από AllAboutARIS

O Λίντσεϊ Ρόουζ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και έκανε… ταμείο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.Ο Γάλλος στόπερ σχολίασε την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και δήλωσε ικανοποιημένος αλλά σημειώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξή του την TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”.

Στο πρώτο του σχόλιο είπε: “Δεν σκεφτόμουν πριν από δυο χρόνια που ήρθα στην Ελλάδα ότι θα μπορούσα να κερδίσω θέση καλύτερου αμυντικού στο πρωτάθλημα, αλλά με εμπιστεύθηκε ο ΑΡΗΣ και δικαίωσα πιστεύω, τους ανθρώπους του”.

Για τη φετινή πορεία του ΑΡΗ: “Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν παίξαμε τελικό κυπέλλου, ενώ το αξίζαμε να προκριθούμε με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν καλύτεροι και στα δυο παιχνίδια και θέλαμε όσο τίποτε άλλο να βρεθούμε στον τελικό. Το κλαμπ εξελίσσεται κάθε χρόνο και καλύτερα και φέτος πήραμε την τρίτη θέση. Είμαστε περήφανοι γι αυτή την πορεία, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε και πιο ψηλά. Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς αποκλεισθήκαμε από τον Ολυμπιακό. Ακόμη και τώρα συζητάμε πώς έγινε και χάθηκε η πρόκριση. Ήταν θεμα πονηριάς του Μπουχαλάκη, εξυπνάδας εάν θέλετε και μας έκλεψαν την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό. Κρίμα…”

Για τον πιο δύσκολο επιθετικό που είχε απέναντί του φέτος:“Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισα είναι ο Ελ Αραμπί, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις μόνο του, θα σου κάνει γκολ. Δεν πρέπει να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αυτόν τον παίκτη, γιατί θα σε κερδίσει. Εκεί όμως συμβαίνει και κάτι ακόμη, όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Βγαίνει ο Ελ Αραμπί και μπαίνει ο Χασάν, που είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί είναι δυνατός και μπαίνει φρέσκος, είναι οι δυο πιο δύσκολοι αντίπαλοι”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο:“Δύναμή μας είναι οι οπαδοί του ΑΡΗ, οι οποίοι μας λείπουν πολύ. Εάν τους είχαμε δίπλα μας, θα κάναμε ακόμη καλύτερη πορεία. Μου τηλεφωνούν από τη Γαλλία και με ρωτάνε γιατί παίζουμε χωρίς φιλάθλους, σε άδειες εξέδρες και δεν ξέρω τιο μνα τους απαντήσω. Είναι τραγικό να παίζεις σε άδειες εξέδρες. Ελπίζω από τη νέα χρονιά, να επιτραπεί να γεμίσουν τα γήπεδα και να έχει απαλλαχθεί ο κόσμος από την πανδημία”.

Για την ικανότητά του να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέση: “Πιο δύσκολο είναι να παίζω δεξί μπακ, αλλά για μένα το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και θα παίξω όπου μα βάλει ο προπονητής, ακόμη και στον άξονα, γιατί βλέπω τους συμπαίκτες μου πώς παίζουν εκεί και πιστεύω ότι ακόμη κι εκεί μπορώ να προσαρμοστώ. Ως κεντρικός αμυντικός, είναι πιο εύκολο για μένα, ξέρω πολύ καλά τη θέση”.

Για το μέλλον του στον ΑΡΗ: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΑΡΗ, λατρεύω την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους της και θα μπορούσα να μείνω για πολλά χρόνια εδώ. Έχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, αλλά όνειρό μου είναι να μείνω στην ομάδα και να πάρω του χρόνου ένα τίτλο, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα