Πορτογαλία: Ερώτηση σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του Κριστιάνο έκανε έξαλλο τον Μαρτίνεθ

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε και τα 90 λεπτά της νίκης της Πορτογαλίας επί της Τσεχίας με 2-1 στη Λειψία την Τρίτη, αλλά η έλλειψη κίνησης στην επίθεση έπνιγε μερικές φορές τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2016. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της ομάδας, Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, εμμένει στην απόφασή του να διατηρήσει την πίστη του στον μεγάλο σταρ του συνόλου, παρά τις ερωτήσεις σχετικά με την…. καταλληλότητα του 39χρονου για μια θέση στην ομάδα στο Euro 2024.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, παραδέχτηκε ότι η Πορτογαλία έγινε καλύτερη στην επίθεση όταν στη «μάχη» μπήκαν οι Ντιόγκο Ζότα και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο: «Αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βάλαμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή, που νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν λίγοι παίκτες στην περιοχή για να τελειώσουν τις ευκαιρίες. Ο Τσίκο (Κονσεϊσάο), ο Ζότα, ο (Πέδρο) Νέτο, όταν μπήκαν, μας το έδωσαν αυτό».

Κάπως έτσι μεγάλη συζητήση γίνεται για το αποψινό παιχνίδι των Πορτογάλων με την Τουρκία στο Ντόρτμουντ, με άξονα την παρουσία ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική ενδεκάδα.

Αλλά ο Μαρτίνεθ υποστηρίζει 100% τον CR7 και επιστρέφοντας την ερώτηση σε έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ο Μαρτίνεθ είπε: «Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση; Ξέρετε πόσα λεπτά έπαιξε ο Κριστιάνο την περασμένη σεζόν; Έχετε εμπειρία; Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που να έχει παίξει έξι EURO. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι φέρνει ένας παίκτης. Ο Κριστιάνο φέρνει εμπειρία, φέρνει ευκαιρίες στο γκολ και έναν τρόπο για να ανοίξει χώρους. Ο Κριστιάνο είναι στην εθνική ομάδα γιατί του αξίζει να είναι εδώ».

 

Προτεινόμενα Άρθρα