Πρόβα τζενεράλε με νίκες για Δανία και Βέλγιο

από AllAboutARIS

Με εντός έδρας νίκες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της παρουσίας τους στο Euro 2024 Δανία και Βέλγιο.
Οι Δανοί, οι οποίοι έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο μαζί με Αγγλία, Σερβία και Σλοβενία, αντιμετώπισαν τη Νορβηγία στην έδρα της Μπρόντμπι, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση και πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-1!

Ο Χόιμπιεργκ άνοιξε το σκορ στο 12ο κιόλας λεπτό, με δυνατό συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, διπλασιάζοντας τα τέρματά της στο 21′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοβ Όλσεν και καρφωτή κεφαλιά του Βέστεργκααρντ.

Οι Νορβηγοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χάαλαντ να μειώνει στο 72′ με κοντινό πλασέ, πριν ο Γιουσούφ Πόουλσεν διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 90ό λεπτό.

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει Euro και το Βέλγιο, επικρατώντας 3-0 του Λουξεμβούργου στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Μενιέ, ο οποίος αντικαταστάθηκα αναγκαστικά. Κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Τεντέσκο, πήρε προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκάκου στο 42′, ενώ ο υψηλόσωμος επιθετικός σκόραρε και στο 57′, μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Ντοκού. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81′ ο Τροσάρ, μετά από υπέροχη βαθιά μπαλιά του Φάες. Στα γήπεδα της Γερμανίας, το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει Σλοβακία, Ρουμανία και Ουκρανία.

Προτεινόμενα Άρθρα