«Πρόταση της Athens Kallithea στον Μάσιμο Ντονάτι»

από AllAboutARIS

Ανοικτό είναι το θέμα του προπονητή στην Athens Kallithea αλλά φαίνεται πως θα «κλείσει» άμεσα και με τον Α ή Β τρόπο τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης που την οδήγησε στην κατάκτηση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 και την άνοδό της στα «σαλόνια» παραμένει επί του παρόντος στο «τιμόνι» και είναι μία λύση που βρίσκεται στο «τραπέζι» και για του χρόνου. Το τι μέλλει γενέσθαι με τον 62χρονου κόουτς δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως την ίδια στιγμή φαίνεται πως εξετάζονται λύσεις και από το εξωτερικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφεραν σήμερα (8/6) ορισμένα ιταλικά media, ο Μάσιμο Ντονάτι έλαβε πριν από μερικές ώρες επίσημη πρόταση από την ομάδα και την εξετάζει, κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Πρόκειται για τον 44χρονο τεχνικό που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της Λενγκάνο που τερμάτισε στην 6η θέση του ομίλου της στην Serie C, συμμετείχε στα Play Off της ανόδου όμως δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τη Serie B.

Ο Ντονάτι ως παίκτης, ήταν μέσος, έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Σέλτικ (σ.σ. με τους Κέλτες πήρε το πρωτάθλημα Σκωτίας το 2008), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη και μεταξύ άλλων σε Αταλάντα, Σαμπντόρια, Μπάρι, Βερόνα, Πάρμα και Παλέρμο.

Ως προπονητής εκτός της Λενγκάνο εργάστηκε ακόμη στη Σαμπενεντετέσε, ενώ το όνομά του «έπαιξε» πρόσφατα για τους πάγκους των Βερόνα, Πάρμα και Πίζα.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα