Πρώτο βήμα τελικού στο 3.30 για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Άρης είναι έτοιμος να κάνει βήμα για τον τελικό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (19:30)!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει «κυκλώσει» τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου και στο Αγρίνιο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό!

Η πρόκριση επί της ΑΕΚ στη φάση των «16» (0-0, 1-1 και 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι) και επί της Νίκης Βόλου στα προημιτελικά (3-0, 2-2) έχει φέρει τους «κίτρινους» στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2020 και ο στόχος της παρουσίας σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2010 είναι μπροστά και αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση.

Εμπόδιο για τον τελικό που διατηρεί ανοικτό και το ευρωπαϊκό μονοπάτι για τον Άρη, είναι οι δύο αναμετρήσεις με τον… πρωτάρη Παναιτωλικό, αρχής γενομένης από το Αγρίνιο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει κάνει τη δική της υπέρβαση φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση, έχοντας περάσει το εμπόδιο της Καλλιθέας στους «16» (3-2, 2-2) και του ΟΦΗ στους «8» (1-2, 3-1).

Ωστόσο το εμπόδιο του Άρη είναι υψηλό για τον Παναιτωλικό, που έχει… υποφέρει στις φετινές μονομαχίες των δύο ομάδων στη Super League, που συνδυάστηκαν με εμφατικές νίκες του Άρη (3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», 0-4 στο Αγρίνιο). Η νίκη του Άρη στον πρώτο ημιτελικό προσφέρεται σε απόδοση 2.06.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν το μυαλό τους εδώ και καιρό στους ημιτελικούς που θα δώσουν το εισιτήριο για τον τελικό, κάτι που φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με τις ισοπαλίες σε Σέρρες (1-1) και Γιάννινα (0-0). 

Αυτή η συγκέντρωση είναι ζητούμενο να επιδράσει ευεργετικά στον πρώτο ημιτελικό, όπου για τρίτο φετινό ματς ο Άρης θέλει να επικρατήσει με καθαρό σκορ. Η νίκη των «κίτρινων» χωρίς να δεχθούν τέρμα είναι σε απόδοση 3.30.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα