«Σε διαπραγματεύσεις Άρης και Ματαρίτα για λύση συμβολαίου»

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Κόστα Ρίκα, ο ΑΡΗΣ και ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να λύσουν τη συνεργασία τους. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα everardoherrera.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ, Ρόναλντ Ματαρίτα, διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή τη λύση του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε λίγες ευκαιρίες, ενώ δεν μπόρεσε να παίξει τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, λόγω μιας τιμωρίας που είχε από την εποχή του στην Ντνίπρο, στην Ουκρανία.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο παίκτης σταμάτησε τις προπονήσεις με τον ΑΡΗ και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες έκανε διακοπές στην Κολομβία και πήγε αγώνα της Μιλιονάριος, για να παρακολουθήσει τον συμπατριώτη του Χουάν Πάμπλο Βάργκας».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται επίσης πως…: «Σε περίπτωση που ο Ρόναλντ Ματαρίτα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον ΑΡΗ για τη λύση του συμβολαίου του, η Αλαχουελένσε θα ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει. Το ενδιαφέρον δεν είναι νέο, αφού για αυτή την Κλαουσούρα προσπάθησαν να τον υπογράψουν, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος».

Προτεινόμενα Άρθρα