Σοκ στη Μίλαν: Η Τορίνο με 10 παίκτες την απέκλεισε στη παράταση

από AllAboutARIS

Ακόμα και με δέκα παίκτες στο χορτάρι του «Σαν Σίρο» για περίπου 50 αγωνιστικά λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν λύγισαν ποτέ απέναντι στους Ροσονέρι και βρήκαν το χρυσό γκολ στην παράταση (1-0) που τους έστειλε στα προημιτελικά του Coppa Italia.

Μια εξέλιξη που έδρασε σαν μια ακόμα μαχαιριά για τους παίκτες του Πιόλι, οι οποίοι μετά την αυτοχειρία στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ρόμα, δεν μετουσίωσαν ποτέ σε γκολ την κυριαρχία τους απέναντι στην Τορίνο με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν από νωρίς τον θεσμό.

Παρά το απειλητικό ξεκίνημα άλλωστε των φιλοξενούμενων με το σουτ του Λούκιτς που εξουδετέρωσε ο Ταταρουσάνου (12΄), η Μίλαν στη συνέχεια επέβαλε το δικό της παιχνίδι στο χορτάρι όμως αδυνατούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Με εξαίρεση ωστόσο μια ευκαιρία του Ντε Κετελάρ (26΄) τελικά σπατάλησε ένα ολόκληρο α΄μέρος, ενώ η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στο επόμενο 45λεπτο.

Παρά την αποβολή του Τζιτζί στο 70΄που άφησε την Τορίνο με δέκα παίκτες, οι Ροσονέρι δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ της νίκης, με τους Ντεστ και Ερναντές να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. Ακόμα και στη δεύτερη ευκαιρία της ωστόσο, η Μίλαν αποδείχθηκε τουλάχιστον… σπάταλη.

Ο Ζιρού στο 104΄δεν κατάφερε σε ακόμα μια στιγμή να χαρίσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι το πλήρωσαν στο 114΄με την απόλυτη ψυχρολουσία χάρη σε γκολ του Αντοπό. Ο χρόνος πλέον δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν να αποτρέψει τον αποκλεισμό, με την Τορίνο να αντέχει έως το τέλος και να κλείνει έν εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα