Στο τέλος φάνηκε ποιός ήθελε και ποιός όχι

από AllAboutARIS

Το τελευταίο “επεισόδιο” του… σήριαλ για τον τελικό του Κυπέλλου έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης, με την οριστική απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό. Μία απόφαση-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα τελευταίο “επεισόδιο” στο οποίο κατάλαβαν και οι τελευταίοι ότι ο ΑΡΗΣ ήταν ο μόνος που ήθελε έναν τελικό με κόσμο. Ο ΑΡΗΣ που φυσικά σύμφωνα με κάποιους έμπαινε εμπόδιο στο καλό του ποδοσφαίρου και σε μία ποδοσφαιρική γιορτή. Αυτά έλεγαν διάφορα… παπαγαλάκι και pay roll, προσπαθώντας να ασκήσουν πιέσεις στους “κιτρινόμαυρους” για να γίνει το “θέλω” του Παναθηναϊκού και να πάει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Ένα Ολυμπιακό Στάδιο που βέβαια δεν είναι ούτε αυτό έτοιμο, αλλά οι ‘πράσινοι” δεν είχαν κανένα θέμα να γίνουν εκεί εργασίες και όχι στο Πανθεσσαλικό, αρνούμενοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη μετά την πρόταση του Καρυπίδη να μοιραστούν τα έξοδα.

Ο Παναθηναϊκός έβλεπε όλο αυτό το διάστημα έναν ΑΡΗ που έμεινε σταθερός στη θέση του, έναν Καρυπίδη που δεν λύγισε  και σε συνδυασμό με την κόντρα Αλαφούζου-οργανωμένων έκανε ό,τι έπρεπε για να μην υπάρχει κόσμος στον Βόλο.Ενώπιον μίας ΕΠΟ που φυσικά έχει τεράστια ευθύνη καθώς δύο μήνες τώρα δεν μερίμνησε καθόλου για την ετοιμότητα του Πανθεσσαλικού, μαζί με την αφωνία της Πολιτείας για το όλο ζήτημα. Και την ίδια στιγμή… τελικός Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια με φίλους του Ολυμπιακού.

Το ποδόσφαιρο λοιπόν βγαίνει ζημιωμένο για τα “θέλω” των λίγων… Και στο τέλος φάνηκε δεν ήθελε κόσμο… Και σίγουρα δεν ήταν ο ΑΡΗΣ που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να έχει τους φίλους του στο πλευρό του.

Προτεινόμενα Άρθρα