Στόπερ: Παραμονές, εκκρεμότητες και δυσκολίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο θέσεις στα στόπερ είναι οι μοναδικές στις οποίες μέχρι στιγμής ο ΑΡΗΣ επιδεικνύει σταθερότητα και συνεχίζει σχεδόν με όλες τις περσινές του επιλογές. Για την ώρα τουλάχιστον.

Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι ακλόνητοι, ο Μπεναλουάν μένει ως συμπληρωματική επιλογή, υπάρχει ο Ασλανίδης και φυσικά η υπόθεση Δεληζήση που ακόμα δεν έχει κλείσει και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη.

Με λίγα λόγια, ο ΑΡΗΣ είναι σε αυτή τη φάση καλυμμένος και δεν στερείται επιλογών, ειδικά εάν βάλουμε στο “κάδρο” και τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Η δυσκολία και η πιθανή κίνηση

Ισως η θέση στην οποία οι αναζητήσεις του ΑΡΗ έχουν πάει πιο πίσω, σε σχέση με τις υπόλοιπες, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Επιλογές υπήρξαν, έπεσαν παίκτες στο τραπέζι αλλά δεν η ομάδα δεν προχώρησε ουσιαστικά με καμία από αυτές και φαίνεται να έχει δυσκολία.

Θεωρητικά οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Γκόμελ, όμως δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να γίνει τουλάχιστον μία κίνηση για το κέντρο της άμυνας. Δεν ήταν όμως προτεραιότητα και ακόμα περισσότερο τώρα που οι επιλογές του Μπούργος αυξάνονται.

 

Προτεινόμενα Άρθρα