Συνέντευξη με… φανέλα ΑΡΗ και απαντήσεις για το μέλλον ο Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φαμπιάνο Λέσμαν βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και το μέλλον του στον ΑΡΗ έρχεται ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο.

Πριν φύγει πάντως από τη Βραζιλία, ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε σε αυτό μέσω συνέντευξης που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό μαζί με τον δίδυμο αδελφό του και έχοντας μαζί του μία φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τις προκλήσεις στην Πορτογαλία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

“Μετά από πέντε χρόνια που αγωνίζεται εκτός Βραζιλίας, ο παίκτης αφήνει στους ατζέντηδές του να αξιολογήσουν προτάσεις για ανανέωση με τον Άρη στην Ελλάδα ή μεταγραφή σε άλλο σύλλογο” αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Ο Φαμπιάνο σημείωσε ότι αυτή την περίοδο σκέφτεται μόνο  τις διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του. Οι μάνατζέρ του ασχολούνται με την καριέρα του και αξιολογούν προτάσεις που περιλαμβάνουν συλλόγους στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Ο Φαμπιάνο τονίζει ότι δεν αποκλείει να παίξει σε άλλες χώρες και μάλιστα παραδέχεται την επιστροφή στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά η απόφαση απαιτεί εκτενή αξιολόγηση πριν καταλήξει στην επόμενη ομάδα», τονίζεται σχετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα