Τα μεταγραφικά βγαίνουν στο προσκήνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διακοπή, προετοιμασία και περίπου 40 μέρες μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και το επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΑΡΗ, για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ένα μεγάλο διάστημα που θα είναι γεμάτο με προπονήσεις, φιλικά αλλά και τα μεταγραφικά που από εδώ και στο εξής θα βγουν πιο… δυνατά στο προσκήνιο!

Εδώ και περίπου έναν μήνα οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ενταντικά πάνω σε αυτό το κομμάτι, έχοντας περάσει ήδη αρκετοί παίκτες από τα μάτια τους για συγκεκριμένες θέσεις, με τον φορ και τον χαφ να είναι στο επίκεντρο. Αναζητήσεις που έμειναν κάτω από το ραντάρ, λόγω και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας

Με τον Ντιόπ στην πόρτα της εξόδου και τον Ντουκουρέ να έχει το θέμα με το γόνατο, ο ΑΡΗΣ είναι δεδομένο ότι πρέπει να κινηθεί για έναν μέσο και συγκεκριμένα ένα 8άρι το οποίο αναζητά ώστε να πλαισιώσει τον Πίτερ Ετέμπο στο αρχικό σχήμα.

Ο στόχος του ΑΡΗ είναι τόσο με τον χαφ όσο και με τον φορ να τελειώσει άμεσα τις υποθέσεις και να έχει παίκτες στη Θεσσαλονίκη ακόμα και πριν τον Ιανουάριο. Ένα δύσκολο πρότζεκτ -δεδομένης της εποχής- αλλά όχι και ανέφικτο, ειδικά εάν στραφεί στην αγορά των ελεύθερων την οποία επίσης έχει στα υπόψιν του.

Το “παράθυρο” για εξτρέμ

Πιθανή θεωρείται πλέον μία κίνηση και για τα άκρα της επίθεσης. Από τη μία υπάρχει το θέμα Μαντσίνι και από την άλλη ότι κάποιες επιλογές στα εξτρέμ δεν πείθουν έως τώρα με την απόδοσή τους, όπως για παράδειγμα ο Ιτούρμπε.

Ο ΑΡΗΣ δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση και σε αυτή τη θέση -υπό προϋποθέσεις πάντα- για έναν winger με διαφορετικά χαρακτηριστικά και περισσότερο έφεση στο γκολ από τους υπάρχοντες.

Το επόμενο δίμηνο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μεταγραφικά, τα οποία επίσης θα επηρεαστούν και από τις επόμενες ανακατατάξεις που μπορεί να υπάρξουν στο ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα