Τα μετρημένα κουκιά οι θέσεις που “παίζουν”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρα είναι λίγο-πολύ τα πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος στην αποψινή αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι ελλείψεις επιλογών και η ετοιμότητας κάποιων παικτών περιορίζουν τον Έλληνα τεχνικό για ακόμη ένα ματς, ο οποίος έχει να διαχειριστεί και τον παράγοντας της κόπωσης με κάποιους παίκτες.

Οι περισσότερες επιλογές του αναμένεται να διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και το ίδιο με εκείνο του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι θέσεις που ενδεχομένως “παίζονται” αφορούν κυρίως την αριστερή πτέρυγα. Εάν δηλαδή θα ξεκινήσει τον Παναγίδη ή τον Σαβέριο, με τον πρώτο να του προσφέρει περισσότερα τρεξίματα και κυρίως άμυνες ενώ ο δεύτερος έχει τη μομέντουμ από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η άλλη θέση είναι στα αριστερά της άμυνας, όπου ο Φεράρι είναι ξεκούραστος αλλά ο Μοντόγια προέρχεται από καλή εμφάνιση και ταιριάζει περισσότερο πάνω στον Ελίανσον.

Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας θα είναι οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Οντουμπάζιο, με τον Κουέστα φυσικά στο τέρμα. Νταρίντα, Ζουλ και Τζούρασεκ η τριάδα του κέντρου, με τον Μορόν στην επίθεση και τον Σουλεϊμάνοφ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Προτεινόμενα Άρθρα