Τι αλλάζει η απουσία του Μπερτόγλιο

από AllAboutARIS

Τελικά ο Φακούντο Μπερτόγλιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (δείτε εδώ) κι έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αυτό πρακτικά επιφέρει και αλλαγές στην επιθετική γραμμή του ΑΡΗ, με δεδομένο μάλιστα ότι επιστρέφει από τιμωρία και ο Καμαρά.

Επί της ουσίας, ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει πώς θα καλύψει την τριάδα των μεσοεπιθετικών του, των παικτών δηλαδή που θα είναι στην γραμμή πίσω από τον Μαυριτανό επιθετικό. Γι’ αυτές τις θέσεις «παίζουν» τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα και Ντιαγέ, σε ρόλο παρόμοιο που είχε και στο «Καραϊσκάκη». Αν επιλεγεί ο Σενεγαλέζος σε θέση… δέκα, τότε ένας από τους άλλους τρεις θα μείνει στον πάγκο.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο οι Κιτρινόμαυροι να παραταχθούν με τους δύο Αργεντινούς και τον Πορτογάλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ντιαγέ θα πάει στα χαφ, με έναν εκ των Τζέγκο ή Σάσα να μένουν εκτός. Θυμίζουμε ότι ο Αυστραλός έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία, στο ματς μετά τον ΟΦΗ, την προσεχή Δευτέρα (20/12) κόντρα στον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προτεινόμενα Άρθρα