Το ερωτηματικό στα… άκρα

από AllAboutARIS

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε στην τελική ευθεία της και ουσιαστικά η σημερινή θα είναι και η τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο Άκης Μάντζιος χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του, αν και… συγκλονιστικές αλλαγές δεν θα πρέπει να περιμένουμε.

Στην άμυνα είναι κάποιες σταθερές που δεν θα αλλάξουν και στη μεσαία γραμμή υπάρχουν… φαβορί. Όσο για την επίθεση; Εκεί φαίνεται υπάρχει ερωτηματικό κι αυτό έχει να κάνει με το ένα άκρο της επίθεσης. Μορόν και Κάρλσον θεωρούνται «σίγουροι». Όσο για τα αριστερά, εκεί είναι που υπάρχουν κάποιες σκέψεις για κάτι διαφορετικό. Ο Μενέντεζ που έπαιξε στη Λαμία και πάλι δεν ικανοποίησε, έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία και ίσως είναι και θέμα ψυχολογικό. Εναλλακτικές δεν υπάρχουν πολλές, μιας και οι μοναδικοί διαθέσιμοι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν εκεί είναι οι νεαροί Σαμόρα και Παναγίδης. Για τους οποίους ο Μάντζιος, παρεμπιπτόντως, έχει καλή άποψη.

Η λογική λοιπόν λέει και πάλι Μενέντεζ, αν και θα χρειαστεί να περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσουμε αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο προπονητής του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα