Το ιατρικό δελτίο είναι σχεδόν άδειο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει ακόμα τις μεταγραφές που θα του δώσουν επιπλέον επιλογές τον Ιανουάριο…Για την ώρα πάντως έχουν… εκ των έσω λόγους ώστε να χαμογελάει.

Το θέμα των τραυματιών ταλαιπώρησε αρκετά τον Έλληνα τεχνικό τους προηγούμενους μήνες. Το ιατρικό δελτίο είχε σχεδόν επί μονίμου βάσεως τουλάχιστον 4-5 άτομα, με αποτέλεσμα το έργο του Μάντζιου να μην είναι τόσο εύκολο σε αρκετές περιπτώσεις. Κάτι που πλέον αλλάζει.

Στις αρχές της εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Φεράρι και Παναγίδη να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, έχοντας πλέον στο πρόγραμμά της ομάδας και τον Μάνου Γκαρθία που ήταν… μόνιμος στο ιατρικό δελτίο τους προηγούμενους μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο μοναδικός τραυματίας είναι πλέον ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες αναμένεται να μπει και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο ΑΡΗΣ έχει σχεδόν άδειο το ιατρικό του δελτίο και φυσικά ελπίζει να το διατηρήσει έτσι μέσα στον δύσκολο Ιανουάριο που έχει μπροστά του.

Προτεινόμενα Άρθρα