Το καλοκαιρινό στοίχημα του Σουλεϊμάνοφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΑΡΗ. Μία διαδικασία στην οποία ο στόχος είναι σταδιακά να προστίθενται νέα πρόσωπα στα ήδη υπάρχοντα.

Το ρόστερ έχει αρκετές ανάγκες αλλά την ίδια στιγμή ο Άκης Μάντζιος διαθέτει αρκετούς σίγουρους, μεταξύ των οποίων και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Ο ΑΡΗΣ ως γνωστόν ενεργοποίησε πριν αρκετούς μήνες το υποχρεωτικό buy out από την Κράσνονταρ και αφού ο παίκτης συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό των 15 συμμετοχών για να γίνει αυτό.

Ο Καυκάσιος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για τη δεύτερη χρονιά του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και αυτή τη φορά κάτω από διαφορετικές συνθήκες, έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία. Σε αντίθεση δηλαδή με πέρυσι που ήταν μία από τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο 25χρονος εξτρέμ θα κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία με την ομάδα, σε ένα καλοκαίρι… στοίχημα για τον ίδιο ώστε να εξελιχθεί σε παίκτη διαφοράς τη νέα σεζόν, κάτι που δεν κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα της προηγούμενης.

Μετά το ξέσπασμα του περασμένου Ιανουαρίου ο Σουλεϊμάνοφ ήταν ναι μεν χρήσιμος αλλά όχι καθοριστικός στο επιθετικό κομμάτι. Φέτος οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες, δεδομένης της χρονιάς προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα και φυσικά σε εκείνα του ΑΡΗ.

Φυσικά οι “κιτρινόμαυροι” θα ενισχυθούν στα εξτρέμ… Μία κατάσταση που ίσως δημιουργήσει και έναν μεγαλύτερο ανταγωνισμό τον οποίο ο Σουλεϊμάνοδ δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περσινή σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα