Το καλό ποδαρικό… περνάει από την Τρίπολη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην Τρίπολη ανοίγει η αυλαία του 2024 για τον ΑΡΗ!

Το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (16:00, Novibet AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, NS) ανοίγει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League. Και είναι το παιχνίδι το οποίο δίνει στους “κιτρινόμαυρους” την ευκαιρία για δύο πράγματα. Πρώτο να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέος έτος και παράλληλα να αντιδράσουν στον άσχημο τρόπο με τον οποίο έκλεισαν το 2023.

Το 2-2 με τη Λαμία άφησε κι άλλο πίσω την ομάδα, η οποία έχει πάψει εδώ και καιρό να έχει περιθώρια για απώλειες. Οπότε δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο πέραν της νίκης σήμερα στην έδρα του Αστέρα, πριν το ντέρμπι μάλιστα με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Παράλληλα το σημερινό ματς είναι η ευκαιρία του ΑΡΗ να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την 6η θέση, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμούς με τους Αρκάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ: Οι σημαντικές επιστροφές και το απρόοπτο με Βερστράτε

Πάνω που ο Μάντζιος χαμογέλασε έχοντας ξανά διαθέσιμους τους Παναγίδη και Φεράρι, ο Βερστράτε… δεν του έκανε το χατήρι.

Ο Βέλγος είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και έτσι παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, με τον Ντουκουρέ να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Νταρίντα όπως και ο Κάρλσον λόγω της άδειας που εξασφάλισε από την ΠΑΕ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Rupp, Pardo, Menendez, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:  Προβλήματα και για τον Ράσταβατς

Τρεις απουσίες μετράει ο Σέρβος τεχνικός για το σημερινό παιχνίδι και συγκεκριμένα τους Μπαρτόλο, Άλβαρες και Πίτσου.
Ο πρώτος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι άλλοι δύο τέθηκαν νοκ άουτ λόγω ίωσης. Από την άλλη, επέστρεψαν στην αποστολή οι Σουρλής και Παπαδόπουλος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

16η αγωνιστική Super League

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

16:00, Novasports

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα