Το Κύπελλο, το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η 25η Μαΐοιυ έφτασε και μαζί της το μεγάλο ραντεβού για το οποίο αδημονούσε ένας ολόκληρος οργανισμός!

Το νέο μεγάλο ραντεβού για τον ΑΡΗ με την ιστορία. Το πέμπτο τα τελευταία 21 χρόνια και με την προσδοκία να είναι το τυχερό με την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου από την ομάδα μετά από 54 χρόνια!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινάει απόψε στις 20:30, με τον ΑΡΗ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην τελευταία μεγάλη μάχη του ελληνικού ποδοσφαίρου για φέτος.

Δύο ομάδες με τα δικά τους κίνητρα και με τη δίψα των “κιτρινόμαυρων” να είναι αυτή που ελπίζουν όλοι στο σύλλογο να υπερισχύσει για να πάρει μαζί της το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΡΗΣ θα τα δώσει όλα για τον πέμπτο τίτλο της ιστορίας του και φυσικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα του.

Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης ανάγκη την Ευρώπη, όπως και τον τίτλο που θα τον βοηθήσει να γλυκάνει κάπως μία αποτυχημένη χρονιά για τους “πράσινους”.

ΑΡΗΣ: Κλειστά χαρτιά από τον Μάντζιο

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στον Βόλο, δίχως όμως αυτή να περιλαμβάνει εκπλήξεις.

Ο 54χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το ιατρικό δελτίο είναι “καθαρό”, με τους διαθέσιμους παίκτες να ανακοινώνονται λίγο πριν τη σέντρα μέσα από την τελική 20άδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ολοι στον Βόλο και δίχως προβλήματα ο Κόντης

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του 29 ποδοσφαιριστές στη θεσσαλική παίκτη, ακόμα και παίκτες όπως ο Μάγκνουνσον που δεν είναι στα αγωνιστικά πλάνα του.

Ο Κόντης δεν αντιμετωπίζει ούτε αυτός προβλήματα παρά μόνο τον βαθμό ετοιμότητας του Ιωαννίδη, η οποία θα καθορίσει και την και την παρουσία του στην ενδεκάδα του αποψινού αγώνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Κάτρης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Πανθεσσαλικό Στάδιο»

20:30, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Στεφανί Φραπάρ (Γαλλία)

Βοηθοί: Μικέλ Μπερσεμπρού (Γαλλία), Στίβεν Τορεγκρόσα (Γαλλία)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Χαμίντ Γκεναουί (Γαλλία)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα