Το… παλεύει για Κογιάδο ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Η περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο δεν έφυγε ποτέ από το μεταγραφικό κάδρο του ΑΡΗ. Μία υπόθεση που είχε απασχολήσει έντονα και τον περασμένο Ιανουάριο. Και φαίνεται πως και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, οι Κιτρινόμαυροι το παλεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Μπέτις, στην οποία ανήκει. Βέβαια, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση για καθαρά οικονομικούς λόγους μιας και έχει συμβόλαιο 1,6 εκατ. ευρώ στη Σαουδική Αραβία, όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπέτις, η οποία με την σειρά της, αν τον πάρει πίσω θα πρέπει να τον πληρώσει 1.3 εκατ. ευρώ

Παρ’ ολ’ αυτά οι Κιτρινόμαυροι κάνουν την προσπάθειά τους και θα φανεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν.

Ποιος είναι ο Κογιάδο

Τη χρονιά που μας πέρασε έπαιξε δανεικός στη Σαουδική Αραβία, στην Αλ Οκχτούντ, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές, 31 εκ των οποίων ως βασικός. Ο 25χρονος σήμερα μεσοεπιθετικός, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως δεξιά.

Προέρχεται από τα τμήματα από τα τμήματα υποδομής τον Εσπανιόλ, όπου τον εντόπισε η Μπαρτσελόνα και τον πήρε στην περίφημη Μασία. Έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα της Μπάρτσα, ωστόσο τον χειμώνα του 2022 δόθηκε δανεικός στην Γρανάδα και έξι μήνες αργότερα στην Έλτσε. Το καλοκαίρι του 2023 τον απέκτησε η Μπέτις ως ελεύθερο και τον έδωσε δανεικό στη Σαουδική Αραβία.

Προτεινόμενα Άρθρα