Το “χαρτί” του ΑΡΗ που λέγεται… Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει βγει στην αγορά, μεταξύ όλων των άλλων, με επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ του και την Ισπανία σε περίοπτη θέση για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Στην Ιβηρική πλέον όλα ξεκινούν από τη Ρεάλ Μπέτις μετά το περσινό deal για τον Λορέν Μορόν και οι επαφές για τον Άλεξ Κογιάδο μόνο τυχαίες δεν είναι.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιχειρήσουν να αντλήσουν κάποιες επιλογές από την Ισπανία και σε αυτή την προσπάθεια επιχειρούν να έχουν ως σύμμαχο… τον Λορέν Μορόν!

Δεν μιλάμε για πιθανή πώληση του 30χρονου και τα έσοδα που θα φέρει στα ταμεία της ομάδας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει το προφανές συμπέρασμα. Ο ΑΡΗΣ… πουλάει τον Μορόν. Για την ώρα όμως όχι τον ίδιο αλλά τη χρονιά που έκανε πέρυσι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η αναγέννηση του Ισπανού επιθετικού αποτελεί διαφήμιση για τον ΑΡΗ… Ένας παίκτης με πτωτική πορεία που σε λιγότερο από έναν χρόνο εκτόξευσε ξανά την ποδοσφαιρική του αξία.

Με πιο απλά λόγια αυτό που πλασάρει ο ΑΡΗΣ είναι το περιβάλλον που προσφέρει σε καλούς παίκτες για να κάνουν το comeback και να επανέλθουν στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Παίκτες που φυσικά είναι σε καλή ηλικία και όχι στα… τελευταία τους ποδοσφαιρικά.

Η χρονιά του Μορόν στην Ελλάδα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στην Ισπανόα, οπότε ίσως αποτελέσει πόλο έλξης για κάποιους παίκτες που ψάχνουν το restart ή μία ομάδα που θα τους προσφέρει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από αυτό που έχουν ή είχαν στις ομάδες τους.

Προτεινόμενα Άρθρα