Το 15νθήμερο της αντίστροφης μέτρησης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο μισό του Ιούνη ετοιμάζεται να μπει στο… αρχείο, με δύο σημαντικές εξελίξεις όπως η παραμονή του Άκη Μάντζιου και εκείνη του Χουλιάν Κουέστα.

Δύο σημαντικές εξελίξεις αλλά όχι αρκετές πλέον στη φάση που μπαίνει σιγά-σιγά ο ΑΡΗΣ, μετρώντας από αύριο αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Δύο εβδομάδες απέμειναν για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να φουλάρουν για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν τη μετάβασή τους στην επόμενη μέρα. Κάτι που αφορά τόσο το αγωνιστικό όσο και το εξωαγωνιστικό.

Η προετοιμασία αποτελεί ακόμα μία εκκρεμότητα που πρέπει να διευθετηθεί και να φανεί εάν τελικά θα “κλειδώσει” η Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ή όχι. Φυσικά πιο πάνω στην ατζέντα των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι το μεταγραφικό όπου ήδη γίνονται επαφές με στόχο 2-3 παίκτες να κλείσουν ως τα τέλη του μήνα και τις πρώτες μέρες του Ιούλη να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων έκλεισε χθες και τυπικά η υπόθεση Ματαρίτα, ο οποίος ουσιαστικά είχε τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό από την ομάδα.Υπάρχουν όμως κάποιες ακόμα υποθέσεις που η ομάδα καλείται να “τρέξει”

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν δεν έχει λίγα πράγματα μπροστά του, διαθέτοντας ακόμα χρόνο προς αξιοποίηση αλλά σίγουρα όχι για χάσιμο.

Προτεινόμενα Άρθρα