Τσάβι: «Πριν από παίκτης ή προπονητής είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα»

από AllAboutARIS

Λίγες μόλις ώρες μετά την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι αποχαιρέτησε, τους Καταλανούς, με μια συγκινητική ανάρτηση.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο νεαρός τεχνικός:

«Αγαπητοί οπαδοί της Μπαρτσελόνα, την Κυριακή θα τελειώσει ο χρόνος μου στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φύγεις από το κλαμπ της ζωής σου, αλλά το κάνω με μεγάλη περηφάνια, μετά από δυόμισι χρόνια στο τιμόνι μιας ομάδας που ήταν σαν μία δεύτερη οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη και τη στοργή τους, που ήταν πάντα δίπλα μου και μου έδειχναν πάντα τον ίδιο σεβασμό όπως όταν ήμουν ποδοσφαιριστής Από την Κυριακή θα είμαι ένας άλλος οπαδός στις κερκίδες τώρα στο Estadi Olímpic σε λίγους μήνες στο Nou Camp Nou γιατί πριν από παίκτης ή προπονητής είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα και θέλω μόνο το καλύτερο για τον σύλλογο της ζωής μου, που θα με έχει πάντα διαθέσιμο.

Δούλεψα με μια φανταστική ομάδα παικτών και θεαματικό προσωπικό. Χάρη σε όλους αυτούς πετύχαμε τους στόχους που τέθηκαν, με αποκορύφωμα την περασμένη σεζόν μια La Liga και ένα Super Cup. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, αλλά δώσαμε τα πάντα και βοηθήσαμε να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά νεαρών παικτών της La Masia που εμπνέουν όλους εμάς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ όλους.

Προς τους οπαδούς, τους παίκτες, το προσωπικό, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τους αθλητικούς διευθυντές, τα μέσα ενημέρωσης και όλους με τους οποίους μοιράστηκα το ταξίδι τις τελευταίες δυόμισι σεζόν. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο που έχω στην καρδιά μου. Ζήτω η Μπαρτσελόνα».

Προτεινόμενα Άρθρα