Τσιμίκας: «Μου αρέσουν πολύ οι ικανότητες του Ντίας, είναι εκπληκτικός παίκτης» (vid)

από AllAboutARIS

Την ενσωμάτωση του Λουίς Ντίας στην Λίβερπουλ δήλωσε πως περιμένει πως και πως ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πορτογάλου άσου.
Αισιόδοξος ότι ο Λουίς Ντίας, θα βοηθήσει την Λίβερπουλ να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ των «κόκκινων», σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα τους μίλησε για την επιστροφή του Χάρβεϊ Έλιοτ στην αγωνιστική δράση, την διάθεση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να κυνηγήσει την διάκριση στο Κύπελλο Αγγλίας, μετά την είσοδό της στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά και για το νέο χόμπι του το ψάρεμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Λουίς Ντίας από την Πόρτο: «Όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε με τους ρεντς. Νομίζω πως στο ματς που δώσαμε απέναντι στην Πόρτο ήταν ο καλύτερος παίκτης τους. Ανυπομονώ να τον συναντήσω να του μιλήσω και να είμαι εδώ για ό,τι ζητήσει. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Μου αρέσουν πολύ οι ικανότητές του. Πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, δεν το σκέφτεται πολύ. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Μου αρέσει όταν ένας παίκτης δεν το σκέφτεται πολύ και πηγαίνει ευθεία προς το στόχο, προσπαθώντας να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του. Ελπίζω να το δω και εδώ αυτό, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης».

Προτεινόμενα Άρθρα