“Φάκελος” εκτός έδρας: Τι έκανε και κυρίως… δεν έκανε

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό έριξε την αυλαία στον κύκλο των εκτός έδρας αγώνων του ΑΡΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ηταν το 13ο από μία σειρά παιχνιδιών που έδωσε στην ομάδα περισσότερα από αυτά που θα μπορούσε και έπρεπε να προσθέσει στην.βαθμολογική της συγκομιδή, προκειμένου να κάνει παραπάνω από τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Η γενική εικόνα

Μακριά από το “Βικελίδης” ο ΑΡΗΣ συγκέντρωσε τους 15 από τους 41 βαθμούς του στο πρωτάθλημα, με μόλις τέσσερα “διπλά” και τρεις ισοπαλίες, έχοντας και έξι ήττες.

Οι νίκες των “κιτρινόμαυρων” είναι οι μισές από αυτές που έχουν οι υπόλοιποι “μεγάλοι”… Ακόμη ένα στοιχείο που δημιούργησε τη διαφορά του ΑΡΗ με τους… από πάνω.

Επίσης η ομάδα είχε 15 γκολ ενεργητικό και ισάριθμα παθητικό, με έξι ματς στα οποία κράτησε το μηδέν και ακόμα πέντε στα οποία δεν βρήκε γκολ

Τί έκανε στα ντέρμπι

Ούτε εδώ είναι καλά τα πράγματα για τον ΑΡΗ… Ίσως και χειρότερα.

Τέσσερα ντέρμπι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με μόλις έναν βαθμό, αυτόν στην Τούμπα τον περασμένο Σεπτέμβριο, χάνοντας όλα τα υπόλοιπα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Μάλιστα στα ντέρμπι ο ΑΡΗΣ σκόραρε μόλις ένα γκολ, αυτό του Πάρντο στο “Καραϊσκάκης”…

 

Προτεινόμενα Άρθρα