“Φέτφα” από τα παλιά… (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει καθιερωθεί ως μπακ απ του Μάνου Γαρθία από τη στιγμή που επέστρεψε στον ΑΡΗ και με τις φορές που αγωνίστηκε στις πλευρές να είναι λιγότερες. Κάτι σαν εξαίρεση, όπως χθες κόντρα στη Λαμία.

Ο Μάντζιος… επιστράτευσε τον έμπειρο άσσο στο τελικό κομμάτι του αγώνα, όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε έχοντας χρησιμοποιήσει τον παίκτη σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των τελευταίων μηνών.

Από το 3-3 με την ΑΕΚ ο “Φέτφα” έψαχνε επίμονα ένα ματς στο οποίο θα έβαζε πάλι την υπογραφή του και το έκανε εντυπωσιακά στο ΔΑΚ Λαμία.ς

Ο Φατόρε μπορεί να ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΑΡΗ, όμως ο 33χρονος άσσος “κλείδωσε” τη νίκη με μία κίνηση βγαλμένη από τα πολύ καλά του χρόνια. Η κίνηση με την οποία… έβγαλε το ψωμί του στα γήπεδα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η άμυνα της Λαμίας δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει μία ωραία ατομική προσπάθεια που κατέληξε σε ένα εξίσου ωραίο γκολ. Μαζί όμως με αυτό ήταν γενικότερα θετικός στα 21 λεπτά που αγωνίστηκε, διατηρώντας την καλή εικόνα του ΑΡΗ από την έναρξη του δεύτερου μέρους.

 

Προτεινόμενα Άρθρα