Φαχάρδο: “Περιμένουμε τον Κογιάδο στην προετοιμασία αλλά ακούμε προτάσεις”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρώτη επίσημη θέση της Ρεάλ Μπέτις για τον Άλεξ Κογιάδο είναι γεγονός και έρχεται δια στόματος Μανουέλ Φαχάρδο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών παραχώρησε συνέντευξη και ανέλυσε αρκετά από τα ανοικτά μέτωπα του κλαμπ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Φαχάρδο απέφυγε να αναφερθεί στο δεδομένο ενδιαφέρον του ΑΡΗ και τις επαφές με τους “κιτρινόμαυρους”, πάνω-κάτω όμως έδειξε τις διαθέσεις της Μπέτις για τον ποδοσφαιριστή.

“Ο δανεισμός του στη Σαουδική Αραβία πήγε αρκετά καλά. Ηταν από τους παίκτες με την πιο υψηλή απόδοση τους τελευταίους μήνες. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο, τον περιμένουμε στην προετοιμασία. Εάν όμως ο ατζέντης του φέρει επίσημες προτάσεις και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συναινέσουν ότι είναι καλό για τον ίδιο και για το κλαμπ, είμαστε διατεθημένοι να τις ακούσουμε”, ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των Ανδαλουσιανών.

Ουσιαστικά ο Φαχάρδο ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Κογιάδο εφόσον φέρει πρόταση και με τον ΑΡΗ να ποντάρει σε αυτή τη στάση της Μπέτις ώστε να κάμψει τις δυσκολίες που υπάρχουν και να πείσει τον παίκτη να έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα