Φουλάρει για Κουέστα, παραμένει η διαφορά με Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πρώτη εβδομάδα της επόμενης μέρας του διανύει ο ΑΡΗΣ από χθες, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη σε ρόλο ρυθμιστή και όλους να αναμένουν τις πρώτες ενέργειές του.

Το θέμα του προπονητή και των ανανεώσεων παραμένουν σε περίοπτη θέση στην ατζέντα του. Ειδικότερα στη δεύτερη κατηγορία, οι περιπτώσεις των Κουέστα και Φαμπιάνο παραμένουν σε περίοπτη θέση.

Με τον Ισπανό ήταν ανέκαθεν μία πιο βαρή περίπτωση που όμως δεν έχει τελειώσει οριστικά και ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να κάνει την τελική του κίνηση για τον 33χρονο κίπερ, έχοντας να διαχειριστεί μία πιο βατή διαφορά στο οικονομικό συγκριτικά με τον Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί εξ αρχής μία αρκετά δύσκολη περίπτωση και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν θέσει τα όρια όσον αφορά το οικονομικό. Η απόσταση αυτή δεν δείχνει να καλύπτεται οπότε οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι με το μέρος της ομάδας.

Για αυτό και πολύ από το βάρος των προσπαθειών της διοίκησης έχει πέσει κυρίως στην περίπτωση του Κουέστα με την οποία θέλει να τελειώνει άμεσα, ώστε να αποτελέσει κομμάτι της βάσης για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα