Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Πέρασε με τεσσάρα από το Λονδίνο και ξανά στην κορυφή η Σίτι

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με τεσσάρα από το Λονδίνο και το ματς με τη Φούλαμ, προσπέρασε την Άρσεναλ, και βρίσκεται στο +2 και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει να αντιμετωπίσει την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ ενώ η Άρσεναλ έχει να παίξει κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλε ήταν ο Γκβάντιολ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Φόντεν και Άλβαρες στις καθυτστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13′ με τον Γκβάρντιολ να βγαίνει στην επίθεση από τα αριστερά, άλλαξε τη μπάλα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, με ωραία ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλο του και έκανε το πλασέ με το δεξί για να νικήσει τον Λένο και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Σίτι είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο, έφτιαξε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα της και να “κλειδώσει” το τρίποντο.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Καστάν, Ντιόπ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Ιβόμπι, Παλίνια, Ντεκορντόβα-Ρέιντ (46′ Κέιρνι), Περέιρα (74′ Γουίλσον), Γουίλιαν (46′ Αντάμα Τραορέ), Μουνίζ (67′ Μπρόγια)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερον, Ακάντζι, Ντίας, Ακέ (22′ Γουόκερ), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς (82′ Λιούις), Σίλβα, Ντε Μπρόινε (75′ Ντε Μπρόινε), Φόντεν (82′ Μπομπ), Χάλαντ (82′ Άλβαρες).

Προτεινόμενα Άρθρα