Χάαλαντ και Άρνολντ άνοιξαν… μπιφ για Σίτι και Λίβερπουλ!

από AllAboutARIS

Έρλινγκ Χάαλαντ και Αλεξάντερ Άρνολντ στα «χαρακώματα» με αφορμή τη μεγάλη μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τα σκήπτρα της Premier League.

Όλα ξεκίνησαν από τις πρόσφατες δηλώσεις του αμυντικού της Λίβερπουλ, ο οποίος στάθηκε στις οικονομικές διαφορές των δυο ομάδων και τόνισε πως η πορεία των Reds αξίζει μεγαλύτερο χειροκρότημα δεδομένων των υψηλότερων περιορισμένων που είχαν να αντιμετωπίσουν.

«Κρίνοντας αυτή την εποχή, παρόλο που στη Σίτι έχουν κερδίσει περισσότερους τίτλους από εμάς και πιθανότατα ήταν πιο επιτυχημένοι, τα δικά μας τρόπαια σημαίνουν περισσότερα για τους οπαδούς μας λόγω των οικονομικών καταστάσεων στις δυο ομάδες.

Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν αυτές οι δυο ομάδες και με τον οποίο τα καταφέραμε νομίζω σημαίνει περισσότερα για τους οπαδούς» είχε αναφέρει ο Άρνολντ, με τα λόγια να μην μένουν αναπάντητα από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Κληθείς να απαντήσει πάνω στα λόγια του Άρνολντ, ο Νορβηγός απέφυγε τη μετριοπαθή στάση και στάθηκε στα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι Citizens.

«Αν θέλει να το πει αυτό, ας το κάνει. Είμαι στη Σίτι κάτι περισσότερο από ένα χρόνο και έχω κερδίσει το τρεμπλ που ήταν ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Δεν νομίζω ότι ο Άρνολντ γνωρίζει πώς είναι… Η Λίβερπουλ μπορεί να μιλάει όσο θέλει, όπως και ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Προτεινόμενα Άρθρα