Χαμένοι και οι δύο στο Πάφος-Άρης Λεμεσού

από AllAboutARIS

Χαμένοι και οι δύο στο Πάφος-Άρης Λεμεσού! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση και έχασαν την ευκαιρία να πάρει μία εξ αυτών το τρίποντο, πλησιάζοντας την κορυφή της βαθμολογίας. Κάπως έτσι, η Πάφος έμεινε στην 4η θέση με 49 και ο Άρης Λεμεσού στην 3η και στο +1 από την αντίπαλό της.
Ο Στζόκε έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και προβάδισμα στον Άρη Λεμεσού στο 35ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το υπέρ τους 1-0 ως το ημίχρονο. Παρόλα αυτά, η Πάφος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και ο Ζάιρο στο 70’ ισοφάρισε σε 1-1, με την ισοπαλία να παραμένει ως το φινάλε του παιχνιδιού. Στο -5 οι γηπεδούχοι από την κορυφή, στο -4 πλέον οι φιλοξενούμενοι και αμφότεροι έχουν ματς περισσότερο!
Σπουδαία νίκη και συνάμα βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα Κατωκοπιάς η οποία επικράτησε 3-2 της Καρμιώτισσας για να ξεκολλήσει από τις δύο τελευταίες θέσεις, ούσα στο +4 από τη 13η και στο +6 από τη 14η.
Ο Ντούρις στο 23’… πάγωσε τους γηπεδούχους, αλλά η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο για τη Δόξα. Ο Τρούγιτς στο 56’ ισοφάρισε για να έρθει ο Ασάντε στο 75ο λεπτό να γράψει το 2-1. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοβάτσεβιτς στο 86’, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 90’+2’ με τον Καλτσά αλλά να μην καταφέρνουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα