Χαμός στην παρουσίαση του Μουρίνιο από τη Φενέρ: “Bρίσκομαι σ’ ένα από τα καλύτερα μέρη” (vid)

από AllAboutARIS

Προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι από την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το Σάββατο (1/6) πριν από τον τελικό του Champions League o Special One υπέγραψε το deal, μαζί με τον πρόεδρο Αλί Κοτς και τον Ατζούν Ιλιτσάλι.

 

Την Κυριακή, λοιπόν, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και πάτησε στο χορτάρι του Σουκρού Σαράτσογλου. Χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε τον αποθέωσαν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα για τον νέο τους προπονητή.Τον λόγο πήρε αρχικά ο Αλί Κοτς, χωρίς να λείπουν τα συνθήματα κατά του. “Έχουμε έναν προπονητή που έχει κατακτήσει και τα τρία τρόπαια της UEFA. Είναι ένα διεθνές brand, κάνουμε το ιστορικό βήμα”. Στη συνέχεια μίλησε και ο Μουρίνιο, ο οποίος γι’ ακόμη μια φορά αποθεώθηκε: “Ένιωσα την αγάπη που συνήθως βλέπει ένας προπονητής μετά από νίκη. Αυτή η αγάπη που μου δείχνετε μού δίνει τεράστια ευθύνη. Ανήκω στην οικογένειά σας.

Αυτή η φανέλα είναι δική μου. Όπως το δέρμα και τα κόκαλα μου. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Θεωρώ πως βρίσκομαι σ’ ένα από τα καλύτερα μέρη, για να νιώσω αυτό το πάθος”.Οπαδός μάλιστα κινήθηκε προς το μέρος του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Αλί Κοτς να τον σταματάει, απόδειξη της τρέλας που επικρατεί στη Φενέρ για την πρόσληψη του Special One. Στο τέλος, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, έκανε τον γύρο του Σουκρού Σαράτσογλου, για να χαιρετήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τον υποδεχθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα