Χωρίς Μπερτόγλιο και Γκάνεα, αλλά με Πάλμα και Ντουκουρέ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Άκη Μάντζιο, εκτός από τον Φακούντο Μπερτόγλιο να μην έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κρίστιαν Γκάνεα, λόγω ενός χτυπήματος από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Λουίς Πάλμα και ο Ντουκουρέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (02/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Doukoure, Luis Palma, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα