Όουεν (ρεπόρτερ Μπράιτον) στο AllAboutARIS: “Αυτός είναι ο Σαρμιέντο, αυτές και οι πιθανότητες του ΑΡΗ”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ζερέμι Σαρμιέντο ήρθε στην καθημερινότητα του ΑΡΗ πολύ πριν οι Άγγλοι γράψουν για το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” και ανοίξουν κουβέντα για το μέλλον του 21χρονου εξτρέμ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι μία από τις δύσκολες περιπτώσεις που “κυνηγάει” η ομάδα εν όψει Ιανουαρίου, στοχεύοντας στην αγορά του είτε από τώρα είτε από το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα όμως είναι να πείσει πρώτα τη Μπράιτον και εν συνεχεία τον Σαρμιέντο, στο πλαίσιο της κίνησης που ψάχνει για το αριστερό άκρο της επίθεσής της.

Ποιός είναι όμως ο Σαρμιέντο; Τί πιθανότητές έχει η μετακίνησή του στον ΑΡΗ; Το AllAboutARIS.gr επικοινώνησε με τον Μπράιαν Όουεν, εκ των κορυφαίων ρεπορτέρ της Μπράιτον και ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον Σαρμιέντο. 

“Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη και καλό ντριμπλέρ, με κάποιες εντυπωσιακές εκλάμψεις του ταλέντου του στη Μπράιτον. Για την ώρα όμως, όχι κάτι παραπάνω. 

Θυμάμαι πριν έναν χρόνο τον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο δημιούργησε ένα γκολ για τον Έβαν Φέργκιουσον κόντρα στην Έβερτον. Δεν είχε όμως διάρκεια ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη βέβαια μπορεί να πει και αυτός ότι δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες“, ήταν τα πρώτα του λόγια πριν αναφερθεί στην απόφαση της Μπράιτον να τον επαναφέρει από τη Γουέστ Μπρομ.

“Προφανώς λόγω των τραυματιών στη Μπράιτον αυτή τη στιγμή. Και οι πέντε εξτρέμ της ομάδας είναι τραυματίες… Ο Ντε Τσέρμπι όμως ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης θα φύγει μάλλον ξανά με δανεισμό… Εάν δεν βρει χρόνο στη Μπράιτον με πέντε εξτρέμ εκτός, αναρωτιέσαι εάν βρίσκεται γενικά στα πλάνα του Ντε Τσέρμπι.”

Το θέμα πλέον είναι κατά πόσο ο ΑΡΗΣ έχει πιθανότητες να πάρει τον παίκτη, κόντρα στις δυσκολίες που υπάρχουν… “Εάν το deal συμφέρει τη Μπράιτον και ο παίκτης συμφωνήσει, ο δανεισμός του είναι αρκετά πιθανός. Μία κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι μόνιμο. Δεν έχουμε ακούσει όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο εδώ”, απάντησε σχετικά ο Όουεν για να συνεχίζει σημειώνοντας ότι, “είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαρμιέντο δεν θα είχε θέμα να παίξει αλλού και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Και το καταλαβαίνεις όταν κοιτάς το παρελθόν του. 

Δεν έχουμε δει πολλά από αυτόν αλλά το ταλέντο υπάρχει. Απλά χρειάζεται σταθερότητα και ευκαιρίες σε μία ομάδα που κυνηγάει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημά της

Το ενδεχόμενο να φύγει δανεικός αυτό τον μήνα είναι πολύ πιθανό, εκτός εάν ο Ντε Τσέρμπι αλλάξει γνώμη.

Προτεινόμενα Άρθρα