Κέιν λαμπρός την οδηγεί

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Απολαυστική Τότεναμ

Μήπως τελικά να δίνει όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας; Η ίδια Τότεναμ που δεν έχει κερδίσει σε τρία παιχνίδια φέτος στο «Γουέμπλεϊ», είναι αυτή που δεν έχει χάσει ούτε πόντο εκτός έδρας. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο με ένα εκπληκτικό πρώτο ημίωρο έκανε ότι ήθελε την Χάντερσφιλντ (0-4) στην τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της.

Ο Σεπτέμβριος κύλησε μαγικά για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πυροβολεί αδιακρίτως. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε άλλες δύο φορές (9’, 23’) κι έφτασε τα 13 γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια, μετά από ένα εντελώς άκαπνο Αύγουστο.

Ωστόσο, το γκολ της ημέρας ήρθε από τα πόδια του Μπεν Ντέιβις. Ο Ουαλός αριστερός μπακ τελείωσε ιδανικά (16’) μία μαγική φάση, στην οποία οι παίκτες των «σπιρουνιών» άλλαξαν με κινηματογραφική ταχύτητα την μπάλα, δείχνοντας την απίστευτη ποιότητα που έχουν από την μέση και κάτω.

Οι Λονδρέζοι έριξαν φυσιολογικά ρυθμό στην επανάληψη, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να βρουν και τέταρτο γκολ λίγο πριν το φινάλε (86’), όταν ο Σισοκό βρέθηκε σε θέση βολής και δεν συγχώρεσε, «γράφοντας» το τελικό 0-4 για την απολαυστική Τότεναμ, που μείωσε στους δύο πόντους την απόσταση από την κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα