Επιτέλους πρωτάθλημα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία οριακή σεζόν για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, ξεκινάει

Επρεπε να φτάσουμε τα τέλη Οκτώβρη και τον εορτασμό της 28ης, για να γίνει επιτέλους η σέντρα στη φετινή Football League. 

Επειτα από τρεις “γεμάτους” μήνες προετοιμασίας, εννέα φιλικούς αγώνες και δύο για το Κύπελλο, ο ΑΡΗΣ κάνει πρεμιέρα σε μία οριακή σεζόν στην οποία η άνοδος αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση του. Και πρώτος του αντίπαλος είναι ο Αιγινιακός τον οποίο υποδέχεται σήμερα στις 15:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3).

Ψάχνοντας ένα καλό ξεκίνημα

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Για αυτό και στον ΑΡΗ θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, με στόχο μία καλή εκκίνηση στις πρώτες αγωνιστικές και ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα είχε μόνο τη χθεσινή ημέρα για να προετοιμαστεί εν όψει του σημερινού αγώνα, με την τελευταία προπόνηση της να περιλαμβάνει ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σπανό. Και αυτό διότι Βαλεριάνος και Διαμαντόπουλος μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι υπολογίζονται για τη σημερινή αναμέτρηση. Ενα παιχνίδι στο οποίο δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Καπνίδης, που λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή η οποία θα ανακοινωθεί πριν την σημερινή σέντρα. 

Ερχεται για τη”ζημιά” ο Αιγινιακός

Η ομάδα της Κατερίνης προβλημάτισε αρκετά στην περίοδο της προετοιμασίας αλλά και στο Κύπελλο, για το οποίο ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με το βαρύ 5-0 προ ολίγων ημερών. Στο Αιγινιακό όμως λένε ότι θα παρουσιαστούν πολύ διαφορετικοί στον σημερινό αγώνα και θα προσπαθήσουν να κάνουν την “ζημιά” στον ΑΡΗ. Μοναδική απουσία για τον Κώστα Νικολαΐδη είναι αυτή του Ζούρκου (θλάση στα πλευρά).

Προτεινόμενα Άρθρα