"Ο ΑΡΗΣ έχει μείνει στην καρδιά μου"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ρονάλντο Γκιάρο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

“Είναι μεγάλη χαρά για μένα που επικοινωνώ με τον κόσμο του ΑΡΗ. Τους θυμάμαι και είμαι πολύ χαρούμενος που τους ξαναμιλάω.”

Για το τι κάνει αυτή την εποχή και με δεδομένο ότι σταμάτησε το ποδόσφαιρο φεύγοντας από τον ΑΡΗ το 2011: “Εχω γίνει προπονητής, εχω μείνει χωρίς ομάδα τους τελευταίους δυο μήνες και ψάχνω ομάδα αυτό τον τον καιρό, για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής μου καριέρας”.

Για το παιχνίδι με την Μπόκα: ” Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Και οι φύο ομάδες έχουν φανατικούς οπαδους και η ατμόσφαιρα θα είναι μαγική. Είναι καλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ να δίνει τέτοια σπουδαία ματς. Το αποτέλεσμα πολύ λίγο μετράει σε τέτοια παιχνίδια και είναι μία τεράστια ευκαιρία να ακουστεί το όνομα του ΑΡΗ στο εξωτερικό.”

Για το αν παρακολουθεί τον ΑΡΗ: “Παρακολουθώ όσο μπορώ. Την διακοπή των Χριστουγέννων θα περάσω από όλες τις ομάδες που εχω αγωνιστεί και σίγουρα θα περάσω για 2-3 μέρες και από την Θεσσαλονίκη. “

Για την θέση που καταλαμβάνει ο ΑΡΗΣ στην καρδιά του: “Σίγουρα ο ΑΡΗΣ έχει μείνει στην καρδιά μου. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαι προπονητής και έχω άλλη οπτική των πραγμάτων, όμως ο ΑΡΗΣ θα έχει πάντα θέση στην καρδιά μου.”

Για τον θαυμασμό του κόσμου του ΑΡΗ προς το πρόσωπο του και το γεγονός ότι τον θεωρεί από τους καλύτερους αμυντικούς που πέρασαν από την ομάδα: “Χαίρομαι που συμβαίνει αυτό. Σε όλες τις ομαδες έδινα τον καλύτερο μου εαυτό για να με θυμούνται και χαίρομαι που οι φίλοι του ΑΡΗ με θυμούνται και με εκτιμούν ως παίκτη. “

Για το αν περνάει από το μυαλό του μελλοντικά να επιστρέψει στον ΑΡΗ αυτή τη φορά ως προπονητής: “Ο ΑΡΗΣ έχει προπονητή και συνεχίζει με αυτον. Θέλω να πετύχει τους στοχους του και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αξιζουν στον κόσμο του ΑΡΗ επιτυχίες και χαρές.”

Προτεινόμενα Άρθρα