Ιντζόγλου-Μουμίν: Τα… μηχανάκια του κέντρου που κάνουν την διαφορά

από AllAboutARIS

Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουσεΐν Μουμίν είναι οι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πολλή δουλειά τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.

Στον ΑΡΗ υπάρχει ικανοποίηση για την παραγωγικότητα της ομάδας στην επίθεση, για τον πλουραλισμό που υπάρχει στο σκοράρισμα και για τις φάσεις που παράγονται μπροστά από τ’ αντίπαλα καρέ. Εκτός από την επιθετική λειτουργία, ο Δημήτρης Σπανός είναι ευχαριστημένος και από την δουλειά των Ιντζόγλου, Μουμίν, οι οποίοι έχουν τον δικό τους σημαίνοντα ρόλο στο παιχνίδι. Συνεχόμενα τρεξίματα, πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οργάνωση του παιχνιδιού και μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την παρουσία των δύο παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρόλος που έχει αναθέσει στους δύο έμπειρους χαφ ο Δημήτρης Σπανός είναι πολύ νευραλγικός και μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται πολύ καλά. Η συμβολή τους τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά-επιθετικά, είναι σημαντική (π.χ. ο Ιντζόγλου είναι ο παίκτης που “φτιάχνει το πρώτο γκολ στον Ντούνη, στο ματς με τον Εργοτέλη) και σε μεγάλο βαθμό, από την δική τους απόδοση εξαρτάται και η απόδοση των επιθετικών της ομάδας, μιας και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας κι επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα