Από το κακό στο χειρότερο η Έβερτον

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Δύο γκολ του Τσάρλι Όστιν (52’, 58’) έφεραν το σκορ στο 3-1, με τον Ντέιβις (87′) να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για τους «Άγιους» που έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο απέναντι σε μία παραδομένη ομάδα

Η Έβερτον κοντεύει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ομάδας δίχως προπονητή. Από την ημέρα που απολύθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, τα «ζαχαρωτά» έχουν παίξει 7 παιχνίδια με υπηρεσιακό και πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Μετά το ντροπιαστικό 1-5 από την Αταλάντα στο Europa League ήρθε άλλο ένα χαστούκι με την Έβερτον να τρώει ντόρτια στο «Σεν Μέρις» και να λέει κι ευχαριστώ! Όλα αυτά για μία ομάδα που ξόδεψε 200 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές.

 
Μπορεί ο Γκίλφι Σίκουρντσον κόντρα στην ροή του ματς να ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου του γκολ του Τάντιτς που έκανε το 1-0 (18’), ωστόσο η επανάληψη ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Δύο γκολ του Τσάρλι Όστιν (52’, 58’) έφεραν το σκορ στο 3-1, με τον Ντέιβις (87′) να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για τους «Άγιους» που έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο  απέναντι σε μία παραδομένη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα