Εχασε την πρόκριση, κέρδισε παίκτες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι περιπτώσεις των παικτών που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν

Το φινάλε της χθεσινής βραδιάς βρήκε τον ΑΡΗ εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος και την ομάδα να χάνει έναν στόχο που ήθελε πολύ. Είχε όμως και κέρδη…

Μπορεί να ακούγεται κάπως οξύμωρο αλλά μέσα από την ισοπαλία-αποκλεισμό που έφεραν οι “κιτρινόμαυροι” αποκόμισαν κάποια οφέλη, κυρίως όσον αφορά την παρουσία κάποιων παικτών. 

Σε ένα πρώτο γενικό πλαίσιο, αυτό που κράτησαν όλοι και πρώτιστα ο Δημήτρης Σπανός είναι το βάθος του φετινού ρόστερ. Ενα σύνολο παικτών με λίγες ή καθόλου ευκαιρίες έως τώρα στη σεζόν, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι του… σουπερλιγκάτου ΠΑΣ Γιάννινα και βάσει εικόνα άξιζαν την πρόκριση αν δεν πλήρωναν μία αδράνεια της άμυνας.

Ο Μαραγκός ήταν ο μοιραίος, αλλά από τους πιο σταθερούς του γηπέδου ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Τσουμάνης στην παρθενική του συμμετοχή φέτος, προερχόμενος από τραυματισμό και χωρίς ρυθμό κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπέστατα. Ο Μπούρμπος που μέχρι τώρα βρίσκεται μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου “έσβησε τον Μανθάτη. Ο Παυλίδης ως “6άρι” θύμισε τον καλό του εαυτό από την περσινή χρονιά με πολύ τρέξιμο στο κέντρο και συμμετοχή στην επίθεση. Ο Μπαργκάν έδειξε ότι όταν θέλει μπορεί να βοηθήσει. Ο Κάσσος ως φορ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ενώ υπάρχει και ο Μιλούνοβιτς που συνεχίζει να δίνει τη δική του “μάχη” για να μπει στο ροτέισον του Σπανού. 

Ολα τα παραπάνω είναι ίσως τα συστατικά που απαλύνουν κάπως τον χθεισνό αποκλεισμό στα μάτια του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος είδε ότι στον φετινό… μαραθώνιο της Football League μπορεί να έχει κι άλλες αξιόπιστες επιλογές στα χέρια του, πλην των δεδομένων στις οποίες έχει βασιστεί μέχρι στιγμής.

Προτεινόμενα Άρθρα