Στην τελική ευθεία εν όψει Κισσαμικού

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα με μία πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του, για την αυριανή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League με τον Κισσαμικό.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας για τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Βαγγέλη Πλατέλλα ενώ εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει το ματς με την ομάδα των Χανίων και ο Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που αποκόμισε στο δεξί πόδι, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή. Ερωτηματικό παραμένει το αν θα είναι σε θέση να παίξει ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο εχθές και ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα. Για το αυριανό ματς, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος προπονείται ατομικά λόγω της διάτασης στον δικέφαλο.

Το θετικό για τον Δημήτρη Σπανό είναι ότι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στην μέση, ανέβασε στροφές και είναι διαθέσιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα