Και τώρα η άνοδος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι για το "6 στα 6" οι "κιτρινόμαυροι", πριν τη δύσκολη έξοδο στη Δράμα για τον αγώνα με τη Δόξα

Την περασμένη Τρίτη ο ΑΡΗΣ είδε την πορεία του στο Κύπελλο να σταματάει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενας αποκλεισμός που πλήγωσε τον εγωισμό της ομάδας, της οποίας η χρονιά όμως δεν τελείωσε εκεί. 

Μετά την απώλειατης πρόκρισης οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον στόχο της ανόδου. Αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Κισσαμικό στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4). 

Πριν τη δύσκολη έξοδο στη Δράμα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Κρητικών, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα έχοντας τη 2η καλύτερη άμυνα και καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον MVP του…

Ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον κορυφαίο του έως τώρα στη σεζόν. Και ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Βαγγέλη Πλατέλλα, που θα απουσιάσει σήμερα λόγω καρτών. Παράλληλα ο Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζανακάκη ενώ η συμμετοχή του Διαμαντόπουλου στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών κάνουν αρκετά πιθανή την παρουσία του στην αποστολή του αγώνα. 

Η 18άδα, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα.

Φουλ άμυνα για ό,τι καλύτερο

Ο Κισσαμικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένο ηθικό από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και με “όπλο” τη δυσκολοκατάβλητη άμυνα του. Ο Γιώργος Πετράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει ένα αρκετά αμυντικό σχήμα, στην προσπάθεια του να πάρει ό,τι καλύτερο μπορέσει από το σημερινό ματς και να βάλει “φρένο” στο σερί που “τρέχει ο ΑΡΗΣ.

Η αποστολή του Κισσαμικού: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης, Ξύδας, Λέο.

Προτεινόμενα Άρθρα