"Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα, χάσαμε ευκαιρίες"

από Γιώργος Γκάτος

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: “Δυστυχώς το αφήσαμε στη ψυχοφθώρα διαδικασία των τελευταίων λεπτών. Θεωρώ ότι με ένα τέρμα ακόμα στις αρχές του ημιχρόνου να καθαρίσουμε την προσπάθεια. Σε αυτό φέρω και εγώ ευθύνη. Είμαι όμως ευχαριστημένος γιατί είχαμε ρυθμό και πάθος για 60 λεπτά τουλάχιστον. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ίσως και να έπρεπε να σφυριχθεί κάτι, αλλα δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ θεωρώ ότι ο Κισσαμικός θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς έχει νιάτα και όρεξη. Δεν υπολογίζαμε να φτάσει τόσο μακριά αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα έχει 6/6 και συνεχίζουμε από αύριο για το παιχνίδι της Κυριακής.”

Για το που θα έκανε αλλαγές: “Στην επιθετική γραμμή. Νομίζω πως θα άλλαζα κάποια πράγματα. Θα έκανα άλλα σχέδια στο γενικό πλάνο.”

Για το ότι ο ΑΡΗΣ δε κυνήγησε δεύτερο γκολ: “Η αλλαγή του Μαραγκού στο 80-85 είχε αυτό το σκοπό. Θεωρώ ότι όταν δεν μπορείς να πετύχεις δεύτερο γκολ ότι θα πρέπει να κρατάς το ματς. Μπήκαμε στη διαδικασία ο σκοπός να αγιάσει τα μέσα”

Για την απόδοση μετά το 60′: “Περισσότερο έγινε μετά το 75′. Ένας προπονητής σκέφτεται παράξενα πράγματα. Για μένα ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε το 1-0 παρά να βάλουμε και δεύτερο”

Προτεινόμενα Άρθρα