Δυσκολεύτηκαν αλλά έχουν μέταλλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με πολύ άγχος για τους παίκτες του ΑΡΗ ήρθε ακόμη ένα τρίποντο. Μεγάλη προσπάθεια από όλους στην επανάληψη.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Η τύχη ήταν με το μέρος του στο δοκάρι του Ξύδα ενώ στην άλλη καλή ευκαιρία του Κισσαμικού με το σουτ του Λέο αντέδρασε σωστά. Η ομάδα δεν πλήρωσε την άστοχη εξοδό του στο 76’ αφού καταλογίστηκε οφσάιντ.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ένα ακόμη καλό, ψυχωμένο και ώριμο 90λεπτο απο τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο μόνιμος εκφραστής των επιθέσεων του ΑΡΗ και παραλίγο να σκοράρει κιόλας με ένα καλό σουτ. Και αμυντικά έδωσε μεγάλες μάχες με τον Λεό και όποιον άλο παίκτη έβγαινε από την πλευρά του.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια προβληματάκια με τον πιο γρήγορο στα πόδια Λεό, κάτι που του κόστισε και μια κάρτα αλλά επιστράτευσε την εμπειρία και το δυνατό παιχνίδι για να τον αναχαιτίσει. Από τους πιο ψύχραιμους στην επανάληψη.

ΣΟΟΥΖΑ: Αρχοντικός και πάντα στη σωστή θέση ο πορτογάλος που ακόμη και στο μοναδικό του λάθος στο πρώτο ημίχρονο, έσπευσε να το διορθώσει ο ίδιος. Αλάνθαστος στην επανάληψη.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Δεν ανέβηκε πολλές φορές αφού είχε συνήθως να επιτηρεί τον ταχύ και επικίνδυνο Ξύδα τον οποίο έχασε στη φάση του δοκαριού.

ΜΟΥΜΙΝ: Αθόρυβο παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που δεν πλησίασε τις αρχικές εμφανίσεις του αλλά ήταν χρήσιμος κυρίως στο ανσαταλτικό κομμάτι και στις σίγουρες μεταβιβάσεις.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Με διαφορά ο πιο ήρεμος και αυτός με το το πιο καθαρό μυαλό στον ΑΡΗ, ειδικά στο διάστημα της πίεσης του Κιισσαμικού. Καθάρισε πολλές φάσεις με την εμπειρία του και συνετέλεσε στο να διατηρηθεί το 1-0.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Επαιξε μετά από καιρό δεκάρι αλλά δεν βρήκε στο πρώτο ημίχρονο τους χώρους για να παίξει κάθετα. Είχε βέβαια τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο πρώτο 45λεπτο καθώς και 1-2 σουτ ακόμη. Όταν κουράστηκε αφού είψε αγωνιστεί και στο κύπελλο αντικαταστάθηκε.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Από τους διακριθέντες του ΑΡΗ όχι μόνο για το γκολ που χάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς αλλα και την υπόλοιπη δουλειά που έκανε. Κράτησε μπάλα, πήρε πολλά φάουλ, ειδικά στην επανάληψη αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια στα σουτ που επιχείρησε.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα αλλά η παρουσία του δεν ήταν τόσο καλή όσο με τον Εργοτέλη ή την Παναχαική. Είχε 2-3 λάθος πάσες, και όχι καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντικαταστάθηκε. Πιστώνεται πάντως το φάουλ από το οποίο προήρθε το γκολ.

ΠΑΣΑΣ: Πολυποίκιλη δουλειά από τον Πασά σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ακίνδυνος όπως και όλος ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας στην κορυφή πιο χρήσιμος και απειλητικός στην επανάληψη αλλάζοντας θέση. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Είχε την μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο στη φάση του 48΄. Είχε διάθεση αλλά ήταν και αρκετά παρορμητικός και με σαφή τη θέληση να σκοράρει κάτι που τον παρέσυρε στο τέλος. Πήρε πάντως κάποια χρήσιμα φάουλ στο τέλος.

ΚΑΣΣΟΣ: Χρήσιμος στο ανοικτό γήπεδο όταν μπήκε, πήρε κάποια φάουλ και απασχόλησε την αριστερή πλευρά του Κισσαμικού.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Μπήκε στο τέλος για να προσθέσει ένα ακόμη αμυντικό χαφ στην πίεση του Κισσαμικού ο Σπανός και ανταποκρίθηκε σε αυτό που του ζητήθηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα