"Πήραμε το ελάχιστο από το σημερινό παιχνίδι"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής των Τρικάλων μίλησε για το σκληρό παιχνίδι, το πλάνο της πίεσης στο χώρο του κέντρου και τόνισε ότι θα μπορούσε να φύγει από το Κλεάνθης Βικελίδης με παραπάνω βαθμούς

“Δεν κινδυνεύσαμε. Μια ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε αντίπαλο, σε εμάς δε δημιούργησε προβλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσήλωση τους σε αυτό το ματς. Όταν παίζεις με τον ΑΡΗ και παίρνεις αποτέλεσμα, σε βοηθάει ψυχολογικά. Πήραμε το ελάχιστο σήμερα, αν κοιτάξω την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θέλω να ευχηθώ στον ΑΡΗ καλή άνοδο γιατί δεν είναι για αυτή τη κατηγορία” τόνισε αρχικά.

Για τις ευκαιρίες που είχαν τα Τρίκαλα και την δήλωση ότι σήμερα τα Τρίκαλα δεν πήραν τους βαθμούς που έπρεπε:

“Ο Πάνος πάτησε περιοχή στο 30 και θα μπορούσε να ανοίξει στο σκορ. Δεν ξέρω αν ήταν χέρι.”

Για το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των Τρικάλων:

“Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, υπάρχει η φάση άμυνας και η επίθεσης. Εμείς κάναμε άμυνα μόνο στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου και πιέζαμε τα χαφ του ΑΡΗ με αιχμές τον Γιαννιτσάνη και τον Γροντή. Νομίζω ότι πετύχαμε να μην αναπτυχθεί. Εμείς ήμασταν μια ομάδα που είχε λογική με αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Πάρτε το βίντεο από το προηγούμενο παιχνίδι και δείτε αν μας αδικεί αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε και εμείς μια ομάδα, όχι στο μέγεθος του ΑΡΗ, που παίζει για την ιστορία της και την αξιοπρέπεια μας.”

Για την πίεση στα χαφ:

“Οι παίκτες ακολουθούν το πλάνο αυτού που είναι στον πάγκο. Βρήκαμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του ΑΡΗ”

Προτεινόμενα Άρθρα