Τρία νέα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι έδειξε ο Σπανός με τις σημερινές του τελικές δοκιμές

Τις τελικές του σκέψεις για την ενδεκάδα της Πάτρας φανέρωσε ο Δημήτρης Σπανός, στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν αναχωρήσει για την πόλη της Πελοποννήσου. 

Το σχήμα που απ ό,τι φαίνεται έχει… κλειδώσει, περιλαμβάνει τρία νέα πρόσωπα. Δύο στην αμυντική γραμμή και ένα στο χώρο του κέντρου. 

Ο Μπούρμπος μετά από αρκετό αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον, σταθερό το τελευταίο διάστημα, Τζανακάκη να μένει στον πάγκο. Εκεί θα κάτσει και ο Κανακούδης μετά το πολύ θετκό ντεμπούτο του κόντρα στον Εργοτέλη, με τον Βαλεριάνο να επανέρχεται μετά την τιμωρία του στα αριστερά. 

Το τρίτο νέο πρόσωπο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μουμίν στα χαφ αντί του Νίκιτς. 

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι. Ο Αναγνωστόπουλος θα είναι στο τέρμα, με τους Σόουζα-Δεληζήση στα στόπερ. Σταθερή θα μείνει και η επίθεση, όπου Πλατέλλας-Κάσσος θα ξεκινήσουν στα άκρα και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή με τον Παυλίδη λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο.

Προτεινόμενα Άρθρα